Prototipul primei perne prostatice PROTECTPERN a fost facut in toamna anului 2006, acesta fiind produs pentru testare si sub denumirea Viril Pern – perna protectie prostata.

La indrumarea Prof Dr Ioanel Sinescu si a Prof Dr Petrisor Geavlete am inceput testarea pernelor prostatice Viril Pern de catre pacientii internati si operati in cadrul Sectiilor de Urologie ale Spitalelor Clinice Fundeni si Sf. Ioan din Bucuresti. In urma testarilor si a feedback-ului primit am continuat imbunatatirea formei si a dimensiunilor pernelor pentru protectie prostata Viril Pern.

Continuam testarea noilor modele ale pernei prostatice Viril Pern sub noua denumire PROTECTPERN-Viril Pern, in cadrul sectiilor de urologie din Bucuresti. In anul 2012 extindem colaborarea pentru cunoașterea si testarea pernei prostatice PROTECTPERN – Viril Pern si in Orasul Cluj Napoca sub îndrumarea Prof Dr Ioan Coman.

In toți acești ani am continuat imbunatatirea formei si a dimensiunilor pernelor pentru protectia prostatei PROTECTPERN – Viril Pern. Perfecționata de la an la an, am ajuns in anul 2017 la o forma finala a pernei, pe care am prezentat-o in cadrul Congresului National de Urologie ROMURO, perioada 14-17 iunie 2017. De la acea data perna prostatica PROTECTPERN – Viril Pern poarta denumire de PROTECTPERN si este comercializata pe piata din Romania.

Din toamna anului 2017 extindem gama de produse cu 5 noi dispozitive medicale de protectie: PROTECTPERN – perna antiescara pentru coccis, perna cervica, perna protectie hemoroizi, perna pentru protecția coloanei cervicale si perna pentru rugaciune.

Detaliile aferente tuturor produselor PROTECTPERN, fabricate in Romania, le puteți afla pe site-urile nostre http://www.pernaprostata.ro, http://www.perna-protectie-hemoroizi.ro si http://www.protectpern.ro