Termenul de testare returnare este de 14 zile.

Returnarea produselor se face dupa contactarea producatorului PFA Timmer Antoaneta, telefonic la numarul 0752757212, iar acestea se pot returna prin orice firma de curierat (achitand taxa de trimitere colet).

In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite. Returnarea va fi insotita de documente – factura si/sau chitanta in original. Produsele vor fi returnate in starea lor originala (produsul trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrare.

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre firma noastra, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de factura si/sau chitanta in original cat si de toate partile componente ale produsului, PFA Timmer Antoaneta NU isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.

Personalul PFA Timmer Antoaneta nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

Politica de retur mai sus mentionata se aplica doar produselor comandate online pe site-urile www.protectpern.ro, www.pernaprostata.ro, www.perna-protectie-hemoroizi.ro si au fost receptionate de catre consumator in urma transportului prin curier.