Descriere:

Datorita presiunii exercitate pe prostata, in timpul statului pe scaun mai mult de 2 ore consecutiv (la birou, in masina sau acasa), fluxul sangvin este mult incetinit, ducand la o ingustare a vaselor de sange, cu efecte negative asupra sanatatii.

Este conceputa pentru a sustine greutatea corporala, astfel incat, zona perineala si prostatica sa fie protejata de greutatea corporala.

Intrebari frecvente

Cum functioneaza PROTECTPERN®?
Prin forma si constitutia sa, PROTECTPERN® te protejeaza de presiunea exercitata intre greutatea corporala si scaun.

Este cunoscut principiul dupa care lucreaza PROTECTPERN® in lumea medicala?
Da, acest principiu este cunoscut in lumea medicala si produsul este recunoscut de catre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu din tara noastra.

Poate inlocui PROTECTPERN® alte tratamente?
Utilizarea acestui produs se poate face fara nici un risc medical, insa nu poate constitui o alternativa la alte tratamente, decat la indicatia unui cadru medical.

Din ce material este PROTECTPERN®?
Interiorul este din poliuretan expandat, iar husa : fata 1( pe care sa sta) este din stofa – 55% bombac, 20% acrilic, 25% poliester; fata 2: este din plus – 100% poliester.

Cum pot sa comand PROTECTPERN®?
Detaliile cu privire la modul in care se poate comanda PROTECTPERN® se afla in sectiunea “Comanda produs” a acestui site web.

Poate fi folosit PROTECTPERN® oriunde?
PROTECTPERN® este ideal pentru a sta comod pe orice tip de scaun. Fiind plasat sub fund si coapse, nu se vede.

Exista contraindicatii pentru folosirea PROTECTPERN®?
Nu, nu exista contraindicatii in utilizarea PROTECTPERN®. Produsul este antialergic si netoxic.

Cat de mult poate fi utilizat PROTECTPERN®?
Nu exista o limita superioara in ceea ce priveste timpul de utilizare a PROTECTPERN®, in conditiile in care nu exista contraindicatii de utilizare.

Cui ii este recomandat PROTECTPERN®?
PROTECTPERN® este recomandat persoanelor care au escare in zona coccisului, dar si celor care au suferit operatii sau care folosesc ca mijloc de deplasare scaun rulant. Datorita formei specifice perna pentru coccis PROTECTPERN® ajuta la sustinerea in pozitia corecta a coloanei vertebrare.